Gi ut din egen bok!

Går du med et ønske om å skrive bok? Eller kanskje du allerede har skrevet en eller flere bøker, men du vet ikke hvordan du skal få gitt dem ut? Himmelbok hjelper forfattere som ønsker å selvpublisere sine bøker, enten fordi du ikke har kontakt med et etablert forlag, eller fordi du ønsker større kontroll over prosessen på egen hånd. Det finnes hovedsakelig to alternativer som man kan velge mellom:

1. Vi hjelper deg med å gi ut din egen bok

Hvis du er en kristen forfatter som har skrevet ei bok, kan vi hjelpe deg med produksjon og salg av boka di.

Grunnpris: 4800,-
Åpningstilbud: 3500,-
Denne prisen forutsetter en pocketbok på maksimum 130 sider i svart-hvitt og at du leverer trykkeklare filer både til innmaten og til coveret.

Inkludert i prisen:

 • Du får et ISBN-nummer av oss, noe som betyr at boka kan selges i bokhandlere.
 • Du får en PDF-prøvebok til gjennomsyn før boka går i trykken.
 • Vi avleverer plikteksemplarer til Nasjonalbiblioteket. Ifølge loven skal bøker avleveres i sju eksemplarer.
 • Boka blir registrert i Bokbasen, noe som betyr at alle norske bokhandlere kan bestille boka. Du får f.eks. 10% royalties av det som selges via bokhandlere.*
 • Boka blir lagt ut til salg via vår egen nettbutikk, og vi tar med oss eksemplarer og selger når vi reiser på konferanser o.l. Du får f.eks. 30% royalties på salget.*
 • Boka blir også lagt ut til salgs via andre nettbutikker, som f.eks. Amazon. Av det som blir solgt via Amazon, får du f.eks. 10% royalties på salget.*
 • Du får 50 eksemplarer av boka som du kan beholde, selge eller gi bort ettersom du selv ønsker.
 • Du kan kjøpe flere eksemplarer av boka. 10 eksemplarer eller flere vil koste deg 65 kroner per bok, 50 eksemplarer eller flere vil koste deg 50 kroner per bok (inkludert frakt). Hvis du vil ha et opplag med mer enn 100 eksemplarer, kan du få en spesialpris av oss.
 • Du får maler av oss i ODT-formatet som gjør det enklere å skrive boka di.

Tilleggstjenester:

 • Korrekturlesing: fra kr 1000,- avhengig av antall sider og hvor mye feil det er i manuskriptet (du får en nøyaktig pris hvis du sender manuskriptet til oss).
 • Cover: fra kr 500,-
 • Layout: fra kr 500,- avhengig av antall sider og hvor ryddig manuskriptet er (send manuskriptet til oss for nøyaktig pris).
 • Produksjon av e-bok, som så blir lagt ut til salgs via f.eks. Ebok.no, Amazon Kindle, Itunes, vår egen nettbutikk og mange andre butikker: kr 1500,-. Du får 30% royalties av det vi selger via vår egen nettbutikk, og 10% av det som selges via andre nettbutikker.*
 • Reklame for boka: fra kr 500,- avhengig av hva du ønsker.
 • Hvis du vil ha en blogg tilknyttet ditt forfatterskap, så kan vi hjelpe deg med å opprette det. Hvis du vil ha en blogg med URL http://dittnavn.himmelbok.no/ blir prisen kr 500,- for opprettelse og kr 50,- per måned. Hvis du vil ha en blogg med URL http://dittnavn.no/ blir prisen kr 700,- for opprettelse og kr 70,- per måned.

* Nøyaktig royalty-sats er avhengig av den avtalte utsalgsprisen. Når vi inngår avtale om utgivelse av en bok, blir vi enige om en utsalgspris. Jo billigere boka er, jo flere eksemplarer blir solgt, men royalty-satsen blir også lavere. Jo dyrere boka er, jo mer får du i royalty per solgte bok, men det blir også vanskeligere å selge boka med en høyere pris.

2. Vi hjelper deg med å distribuere dine egne bøker

Hvis du har gitt ut din egen bok, kan vi selge den for deg. Her finnes det to alternativer:

 • Vi legger ut boka til salgs via vår hjemmeside, og du sender selv ut bøker til dem som bestiller. I så fall tar vi 10% provisjon av salget.
 • Vi tar hånd om alt, både salg og distribusjon av bøkene. Dette betyr at du leverer bøker til oss på kommisjon med 40% rabatt.

Ta kontakt med oss for mer informasjon!

OBS! Vi kan hjelpe deg med å utgi alle slags bøker, men vi forbeholder oss retten til å vurdere hvilke bøker som vi vil legge ut til salgs på Himmelbok.no. F.eks. ønsker vi ikke å selge bøker med tvilsomme teologiske standpunkt, bøker som oppfordrer til moralsk forfall, og antisemittiske eller rasistiske bøker. Men klassiske kristne bøker med klassisk kristent innhold er ikke noe problem!

Vi kan også hjelpe deg med å utgi ikke-kristne bøker, men disse bøkene vil antagelig ikke bli lagt ut til salgs via vår hjemmeside, men via de andre kanalene som er beskrevet ovenfor.