Om oss

Himmelbok.no publiserer og selger bøker som er skrevet av uavhengige norske forfattere. Vi er i en oppstartsfase, så foreløpig er det bare tre forfattere som er representert med sine bøker på Himmelbok: Jon Andersen, Evert Westerveld og Anne-Lene Niklasson.

Bøker som bestilles på denne siden blir sendt med posten enten fra vår agent i Norge, fra vårt kontor i Sverige eller direkte fra vårt trykkeri i USA. Siden bøker er toll- og mosfritt i Norge, betyr det ingenting for private mottagere om bøkene sendes fra en utenlandsk adresse. Privatpersoner betaler aldri moms for bøker som importeres til Norge.

Bestillinger som er gjort på denne siden kan betales på tre forskjellige måter:

1. Med kredittkort via Stripe. Stripe er et anerkjent amerikansk selskap med hovedkvarter i San Francisco, og de har spesialisert seg på betalinger via Internett. Hvis du velger å betale med Stripe, er det bare de som ser informasjonen om kortet ditt. Himmelbok får ikke se ditt kredittkortnummer.

2. Via Paypal, som er en annen amerikansk betalingskanal der man enten kan betale med kredittkort eller fra sin konto.

3. Vipps. Bestillingen må forhåndsbetales før bøkene blir sendt.

Vi tar en fast avgift på kr 70,- for frakt og ekspedisjon for alle bestillinger til alle land i Europa, uansett antall bøker.

Dersom du ønsker å kjøpe et større antall bøker, kan du kontakte oss for å få informasjon om rabatter.

Himmelbok.no drives av det norske firmaet Jon Andersen media, som er registrert med organisasjonsnummer 916 728 298.

Jon Andersen media er ennå ikke blitt momsregistrert i Norge, noe som betyr at alt salg av bøker på denne siden er momsfritt, inkludert e-bøker.